KORPIKORSU

Korpikorsu on tilausperiaatteella toimiva erämatkailuyritys, joka sijaitsee kaukana kaikesta hälinästä, koskemattoman luonnon keskellä.
Korpikorsussa voit nauttia hiljaisuudesta ja tuntea luonnon monimuotoisuuden eri vuodenaikoina.
Korpikorsu on Kainuun erämaahan rakennettu elämysmatkailukohde, joka tarjoaa asiakkailleen täyden ylläpidon riistaruokineen, savusaunoineen ja ohjelmineen.


PÄÄRAKENNUS


Korpikorsun päärakennuksessa on majoitustilaa kolmessa eri huoneessa yhteensä 20:lle henkilölle. Päärakennuksessa on nykyaikaiset peseytymistilat. Valmistamme itse kaikki asiakkaillemme tarjoiltavat ateriat. Ruokalajit koostuvat pääsääntöisesti riistasta. Tarjoilemme myös eksoottisia nuotioruokia, jotka olemme itse suunnitelleet.


SAVUSAUNA


Tunnelmallinen savusauna takaa miellyttävät löylyt isommallekin saunojaporukalle - vielä seuravanakin päivänä !

Lue lisää saunoista..LAAVU


Pirneslammen rannassa sijaitsee tunnelmallinen laavu noin 10:lle hengelle.
Sen suojissa voit nauttia itse pyydystettyä lohikalaa, valmistaa vaikkapa jänistä vartaassa tai istuskella muuten vaan auringonlaskua ihaillen. Lammesta voivat kalastaa lohikalaa ainoastaan meidän asiakkaamme.


YMPÄRISTÖ


Kesäisin voit samoilla luontopoluilla, marjastaa, sienestää tai vaikkapa uistella ja onkia puhtaista vesistöistä. Korpikorsun ympäristössä voit metsästää pienriistaa - yksilöityjen toiveittesi mukaisesti. Talviaikaan Korpikorsun ympäristössä tarjoutuu upeat mahdollisuudet harrastaa lukuisia talviurheilulajeja. Voit nauttia hiljaisesta luonnosta yksin hiihtäen, käväistä lähellä sijaitsevilla laskettelurinteillä tai harrastaa vaihtoehtoisesti vaikkapa talvikalastusta.

SV AA LOGO Eramatkailu Korpikorsu Ky FI 399300 web

Yhteystiedot

Erämatkailu Korpikorsu Ky

Korsutie 10

74390 Laakajärvi

Puh. 0500 571 044

Jarkko Kotilainen

jarkko (at) korpikorsu.fi

Rekisteriseloste