B_Korpikorsu_Kessun_liikkuvat_Loylyt.jpg

KESSUN LIIKKUVAT LÖYLYT

Kaikki ovat saunoneet elämänsä aikana jonkunlaisessa saunassa. Mutta kuka on saunonut liikkuvassa saunassa? Olemme rakentaneet saunan, joka liikkuu tiellä vanhan sotilasajoneuvon, ZIL -kuorma-auton päällä! Sauna on sisustettu lepällä ja haavalla ja ulkoapäin heinäseipäillä. Tämä kaikki on omiaan luomaan jännittäviä ja tunnelmallisia mielialoja matkan aikana.

Sauna

Saunassa on suuri kiuas, joka takaa riittävät löylyt matkan aikana. Saunomisen aikana voi ihailla ohikiitäviä maisemia ja tuntea KESSUN SAUNAN jännittävän tunnelman!

Kessun liikkuvat löylyt starttaa Korsulta Salmisen jokivartta. Perillä vielä muutamat löylyt  ja nautimme mehukkaat Majurinsaunan makkarat. Paluu saunoen Korsulle.

Olipas komia ilma porukan pysähtyy Liikkuvista Löylyistä terassille jäähylle :)

Ohjelma

Saapuminen Korpikorsulle, jossa muutama sana Korsun historiasta. Ylläkuvatun reitin ja sen sisältämän ohjelman mukaisesti palataan takaisin Korpikorsulle, jossa ruokaillaan. Menu sisältää hirvikeiton tuoreen kainuulaisen ruisleivän kanssa. Ohjelman kesto on noin 4 tuntia. Ryhmän koko max. 12 henkeä. Vuodenaika on koko vuosi.

SV AA LOGO Eramatkailu Korpikorsu Ky FI 399300 web

Yhteystiedot

Erämatkailu Korpikorsu Ky

Korsutie 10

74390 Laakajärvi

Puh. 0500 571 044

Jarkko Kotilainen

jarkko (at) korpikorsu.fi

Rekisteriseloste